woensdag 9 december 2009

Het onkruid is nog niet vergaan...

Ik heb de laatste tijd nogal regelmatig (terecht) naar mijn voeten gekregen dat er niet veel meer op mijn blog verschijnt :). Waarvoor dank aan Vanessa, Elly, Fabienne, Sabrina, Bert, Lotte en alle anderen die mijn oververmoeide en hangover brein momenteel vergeten.

Ik heb niet veel tijd gehad om veel te bloggen, voornamelijk door mijn job. Nu ik een deftige job heb waar ik ook effectief moet werken zijn de dagen te kort. Jammer genoeg zit ik telkens een uur op de bus om op het werk of thuis te geraken dus na een werkdagje schieten er niet veel uurtjes meer over natuurlijk. Komt daar nog eens bij dat die internetverbinding thuis echt wel een hopeloze zaak aan het worden is... ja... what can I saw.. uiteraard zijn ook mijn weekends gevuld met massa's zeer interessante dingen waardoor er helemaal geen tijd meer overblijft om te bloggen.. helaas helaas..

Bon, een eerste opmerking, Sinterklaas is ons vergeten! De brave oude man met zijn zwarte pieten passeert niet in India! Hoe durft hij! Ronduit schandalig. Wees maar zeker dat ik mij tot de verantwoordelijke ombudsdienst zal wenden!

Helaas moet ik weer voort dames en heren, maar ik beloof plechtig dat ik zeer snel een uitgebreider bericht zal posten.
For now, life is good, especially in India. De zon schijnt, Sofie lacht en ze vertikt het van naar huis te komen :)

En aftellen naar Thailand!!!!!